Sign me up!

Username


Password

 

I forgot my password.

 

 

Legal information

 

Crowdfunding International B.V.

Address: Oude Raadhuisstraat 12a, 6125 BA in Obbicht
KvK: 64498948
BTW: NL855692418.B01

Crowdfunding International Exploitatie B.V.
Address: Oude Raadhuisstraat 12a, 6125 BA in Obbicht
KvK: 64500039
BTW: NL855692893.B01

Crowdfunding International Euro B.V.
Address: Oude Raadhuisstraat 12a, 6125 BA in Obbicht
KvK: 64499707
BTW: NL855692820.B01

DUTCH, TRANSLATION COMING SOON:
AFM
Via CFI kunnen geldgevers gelden doneren aan projecteigenaren/geldvragers. Dit is een vorm van donatie-crowdfunding. Donatie-crowdfunding is een vorm van crowdfunding die niet onder toezicht staat. Daarom staat CFI niet geregistreerd bij de AFM.

Belastingdienst
Particuliere deelnemers krijgen door hun deelname een vermogensbestanddeel dat aangegeven dient te worden als inkomen uit sparen en beleggen in box 3. De waarde van de deelname dient op 1 januari van het jaar van aangifte te worden vermeld in de aangifte inkomstenbelasting van de deelnemer. Een uitbetaling uit het project is niet afzonderlijk belast, omdat dit tot de grondslag van het inkomen uit sparen en beleggen blijft horen.  
Voor de omzetbelasting wordt de inleg door particulieren niet als een belaste prestatie gezien. De inleg is dan ook niet belast met omzetbelasting. 
Twijfelt u over de toepassing van het bovenstaande in uw specifieke situatie, dan adviseren wij u om de fiscale gevolgen daarvan met uw adviseur dan wel de bevoegde inspecteur van de Belastingdienst af te stemmen. 

Het bovenstaande is slechts een algemene weergave van de fiscale gevolgen op grond van de Nederlandse wet- en regelgeving. En mag niet worden beschouwd als advies van Crowdfunding International BV en/of haar gelieerde maatschappijen/personen. Het gebruik van deze informatie door de deelnemer(s) is geheel voor rekening en risico van de gebruiker(s)/deelnemer(s). Crowdfunding International BV en/of haar gelieerde maatschappijen/personen kunnen op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld door de gebruiker(s)/deelnemer(s). 

 

 

View the Terms and Conditions here